Twistop Winesystem Twistop Winesystem Twistop Winesystem
Untitled Document
Toggle Menu

Nieuws 

 

Meer rendement met Twistop Wijnsystem !

Wijn via een wijntapsysteem is sterk in opkomst en niet voor niets! Het biedt veel voordelen en steeds meer wijnen zijn in bag-in-box beschikbaar. Wijn hoeft niet per se uit een fles te komen als deze ook uit zeer aantrekkelijk ogende tapzuilen kan worden geschonken. Wist u dat een investering in een wijntapsysteem al heel snel interessant voor u kan zijn?

 

Dé oplossing om snel en probleemloos wijn te tappen via een wijntapsysteem is Twistop Wine System®. Dit handige systeem biedt aantrekkelijke voordelen ten opzichte van andere systemen, zoals ruimtebesparing, geen lekkage en een lagere literprijs! Twistop Wine System® werkt snel, efficiënt en zeer eenvoudig.

 

“Het Twistop Wine System® werkt perfect! Er is geen sprake meer van lekkage en de Bag-in-Boxen zorgen bovendien voor ruimtebesparing en minder handling voor het team. Maar uiteindelijk zorgen vooral het hoge rendement van de Bag-in-Box én de betere kwaliteit aan wijnen voor onze gasten ervoor dat wij erg tevreden zijn.” – Hotel van der Valk, Breukelen

 

Twistop Wine System® bestaat uit een speciale bag-in-box met een dip strip. Dit zorgt ervoor dat de zak volledig leeggetapt wordt, zonder het gebruik van dure stikstof. Twistop Wine System® sluit je aan op een wijntapsysteem door middel van de Twistop L-Connector of gebruik je los met een speciaal ontwikkeld tapkraantje.

 

Er zijn diverse kwaliteitswijnen voor Twistop Wine System® verkrijgbaar in Bag-in-Box onder het merk WineTime®. Deze zijn leverbaar in 10- en 20-liter varianten. Het portfolio bestaat uit diverse witte, rode en roséwijnen, variërend van droog tot zoet.

 

Met Twistop Wine System® betaalt u altijd een eerlijke en transparante prijs voor de wijn, zonder een opslag voor de financiering van uw tapinstallatie die bij andere aanbieders in de prijs verborgen zit. Hierdoor betaalt u niet jarenlang teveel voor uw wijn. Wilt u weten hoeveel u kunt besparen? Bereken uw voordeel op www.twistopwinesystem.com/besparing!

 

Entree magazine: http://www.entreemagazine.nl/nieuws/advertorial/meer-rendement-met-twistop-wine-system25879

Nieuws